Foliage Day

Tutorial — admin on January 29, 2009 at 1:51 am

Foliage, kerawang, simbol, shape. Terasa macam nak buat entry khas untuk shape yang baru ni. Kalau rajin, nak publish seminggu sekali ke. Hehehe. Kalau ada idea2 shape yang baru, let share it. Jangan kedekut ilmu yer. =)

So here it is, the first entry. Tutorial kecik2 dari azamhashim.com. Enjoy!

p280109_01p280109_02

p280109_03p280109_04

p280109_05

3 Comments »

  1. yang ni photoshop or ai? bley share shape collections x? 😀
    ni azam yg kukenal tu ka? 😀

    Comment by hizrat — January 30, 2009 @ 4:03 am
  2. nice tapikan apa yang saya nampak kat gambar bunga @ pape je kat bawah tu macam ayam or burung yang ada kepak yang unik…

    gambar yang kat atas pulak nampak cam sumbing bibir dan hidung (clef palate)…

    warna dah cantik n design kat belakang ok tapi bila design tu di warnakan jadi la macam yang saya kata 2…

    pls:-komen ikhlas tau…jangan marah…

    Comment by iesma — February 3, 2009 @ 2:52 am
  3. zam, lawa gak design shape tu
    tapikan, kalau tgk lelama cam ketam pon ader..hehhhee

    Comment by erin — February 4, 2009 @ 1:38 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | azamhashim.com