Adi & Erin (Akad Nikah)

wedding — admin on May 18, 2009 at 1:41 am

adi_erin01_09

9 Mei 2009, hari yang Adi dan Erin tunggu-tunggu. Hari yang agak panas, berpeluh2 jugak la sang jurugambar. Adi pun rasanya berpeluh2, tapi Adi still maintain cool. Hehe. Majlis akad nikah Adi dan Erin berlangsung di sebuah masjid di Meru, Klang.

adi_erin02_09adi_erin03_09

   adi_erin03i_09adi_erin03ii_09

adi_erin04_09adi_erin05_09

Dengan sekali lafaz, Adi tersenyum kerana sah memperisterikan Erin. Dalam hati Adi tak siapa yang tau. Berdebar la kot. Hehe. Majlis berjalan lancar, dan keluarga kedua-dua belah pihak kini disatukan.Tahniah buat keduanya.

 adi_erin06_09adi_erin07_09

adi_erin08_09adi_erin09_09

Still ada lagi cerita2 majlis Adi dan Erin. Tak abis lagi. Tunggu entri seterusnya! 🙂

adi_erin10_09

5 Comments »

  1. salam sume….so sweets pasangan pengantin ni..nk tye r…nape erk gambar die mcm kureng clear…ade sesuatu kat tgh2 gambar…mengganggu gugat r gambar yg cun2 2…. plzzzz r clear kan…..

    Comment by aqilmaya — May 18, 2009 @ 6:54 am
  2. aqil: yg dkt tgh2 tu watermark namanyer 🙂

    Comment by admin — May 19, 2009 @ 3:22 am
  3. owh….
    so sweet la nice photo .
    azam cepat upload y lain lg.

    Comment by azie — May 19, 2009 @ 9:37 am
  4. azam cepat r upload gambo lagi.. excited nk tgk ni..!zam, ein tgh kembang ni ade org kata erin sweet..
    hehehhehee

    Comment by erin — May 20, 2009 @ 6:18 am
  5. waaaa…xsabanye nk tengok..cpt2 taruk lg gamba erin..mase bersanding xdpt gi.mase nikah je dpt dtg

    Comment by cik kedondong — May 20, 2009 @ 11:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | azamhashim.com