Lazli & Zeratul (Tunang)

wedding — admin on January 17, 2010 at 12:29 pm

lazrteng_01

Yeah, this my 1st entry utk engagement. agak excited jugak. hehe. This engagement bring me to one of the UNESCO World Heritage Site, which is Malacca. Walaupun cuma majlis pertunangan, rombongan besar pihak lelaki buat aku rasa macam sedang cover majlis kenduri. Majlis yang meriah with both family changing smiles and laughter.

lazrteng_02lazrteng_03

lazrteng_04lazrteng_05

lazrteng_06lazrteng_07lazrteng_08

lazrteng_09lazrteng_10

lazrteng_11lazrteng_12lazrteng_13

Zeratul or zrett is a friend of my sister. This is my 2nd time shooting her friend. And kalau ade lagi kwn2 along yang perlukan khidmat photographer, inform2 lah. Ehehe. Senang nak shoot this couple sbb dah kenal. While Lazli is a friendly guy, senang kerja. A part from that, nak ucap terima kasih pada kawan kak zrett yg sudi tolong angkat pokok bunga and bagi idea. ;) and million thanks to both family yang tak jemu2 bergambar. hehe. and muka kak zrett yang berseri-seri tu hasil sentuhan kak pip dari http://imageconnection.blogspot.com

lazrteng_14lazrteng_15

lazrteng_16lazrteng_17

lazrteng_18lazrteng_19lazrteng_20

lazrteng_21lazrteng_22

Thanks pada kak zrett yang jemput dan thanks jugak utk gift dari australia tu. InsyaAllah ade rezeki kita jumpa lagi tahun depan. Congrats to both Lazli and Zeratul!

lazrteng_23lazrteng_24

lazrteng_25lazrteng_26

lazrteng_27

Azamhashim.com (2010)

Uncategorized — admin on January 7, 2010 at 11:45 am

Manage to spend time changing the new look for azamhashim.com. Still a slideshow approach, suit the photography theme i guess. Did have fun with the new appereance, looks and feel. Cheers for 2010!

azamhashim.com-20082009

2008 – 2009

azamhashim.com-2010

2010

and i would like to thanks everyone yang booked me through out 2009. it was an awesome experiences working with u guys! thanks yaa =)

Fitri & Hawa (Outdoor)

wedding — admin on January 6, 2010 at 2:22 am

fihaout_01

This is the last entry for Fitri & Hawa. After the rain stop, we head to location that Hawa had been telling me. Gunung Ledang as backdrop. Although the skies were to dramatic after the rain, but i guess it did gives mood to the photos itself. Hehe. Green paddy fields, dark thick clouds, and a lovely couple, nothing can go wrong with this combo. We did have fun.

fihaout_02fihaout_03fihaout_04

fihaout_05fihaout_06

fihaout_07fihaout_08fihaout_09

fihaout_10fihaout_11

fihaout_12fihaout_13fihaout_14

To the lovely couple, thanks for inviting me. Selamat pengantin baru!

fihaout_15

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | azamhashim.com