Fazrul & Mai (Bertandang)

wedding — admin on November 29, 2010 at 2:41 am

fazmaisbm10_01

Alhamdulillah setelah selesai menjadi jurugambar perkahwinan di Taiping, AzamHashim Photography dijemput pula menjadi jurugambar perkahwinan di Seremban. Hehe. I was fortunate to continue documenting their big day. It was a pleasant experience working with this two. (: And it was 10.10.10, tarikh yang paling digemari dan sangat hot untuk tahun ini. A good date, one good couple and what can i ask more lah kan. So here are the photos taken from that day.

fazmaisbm10_02 fazmaisbm10_03

fazmaisbm10_04 fazmaisbm10_05

fazmaisbm10_06 fazmaisbm10_07

fazmaisbm10_08 fazmaisbm10_09

fazmaisbm10_10 fazmaisbm10_11

fazmaisbm10_12 fazmaisbm10_13

fazmaisbm10_14 fazmaisbm10_15 fazmaisbm10_16

fazmaisbm10_17 fazmaisbm10_18

As i remembered, the weather was good, hot and sunny. Walaupun tarikh hot, tetamu still ramai dan majlis memang meriah. Jiran, kawan-kawan, sanak saudara semua ada. Makan pun sodap! Den suka. Hehe. Towards the end, suasana lebih meriah dengan dendangan lagu minang, Ayam den lapeh. Hilang penat si tukang ambik gambar bila dapat tengok kemeriahan macam ni. hehe

fazmaisbm10_19 fazmaisbm10_20

fazmaisbm10_21 fazmaisbm10_22

fazmaisbm10_23 fazmaisbm10_24

fazmaisbm10_25 fazmaisbm10_26

fazmaisbm10_27 fazmaisbm10_28 fazmaisbm10_29

fazmaisbm10_30 fazmaisbm10_31

fazmaisbm10_32 fazmaisbm10_33

fazmaisbm10_34 fazmaisbm10_35

Sesi outdoor pada next entri, tunggu! (:

fazmaisbm10_36

0 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. | azamhashim.com